Webprogramozás

 

Webprogramozás, webalkalmazások fejlesztése, webáruház készítés

Az internet az életünk részévé vált. Ez az a hely, ahol elolvassuk a híreket, megnézzük, milyen lesz az időjárás, pizzát rendelünk, és még sorolhatnánk.

Napjainkban azonban túlmutat a böngészés fogalmán: szinte bármilyen feladat elvégezhető a világhálósegítségével.

A mai weboldalak többsége már nem csak statikus – nem, vagy csak ritkán változó - tartalommal rendelkezik, hanem interaktív felülete segítségével folyamatosan változó információkkal várja a látogatót.

Az interneten futó alkalmazásoknak nagy előnye, hogy nem kell telepíteni a felhasználó számítógépére, futtatásához elég egy böngésző, amivel meghívja az adott oldalt. Az oldal ugyanúgy néz ki, és ugyanúgy működik bármelyik operációs rendszer alatt. A program az interneten fut, az egyik nagy sávszélességű internetre kapcsolódó szerverünkön.

Néhány példa, mire gondolunk:

  • Hírek: a weboldalon feltöltheti a cégét érintő aktuális híreket, a meglévőket módosíthatja, törölheti.
  • Képgaléria: kategóriákba rendezve, szabadon tölthet fel tetszőleges számú képet weboldalára.
  • Fórum: lehetőséget biztosít a látogatóknak adott témák megvitatására, és Önnek a látogatókkal való kommunikációra.
  • Hírlevél: a weboldalon hírlevélre való feliratkozás lehetősége, az e-mailcímek tárolása. Később, ha valami fontosat szeretne megosztani, ezekre a címekre küldheti hírleveleit.
  • Letölthető dokumentumok: árlisták, prospektusok, egyéb dokumentumok megosztása a nagyközönséggel. A leggyorsabb módja, hogy részletesen bemutassa árucikkeit.
  • Árubemutató: Szeretné termékeit bemutatni? Csak töltse fel a termékeket és jellemzőiket és az oldal azonnal a látogatók elé tárja.
  • Webáruház: Ha már feltöltötte, el is szeretné adni? Egy webáruház kiválóan alkalmas erre a feladatra.
  • Banki rendszerhez való csatlakozás: Ha már eladta, fizettesse ki a weboldalon bankkártyával. Gyors, kényelmes módszer.
  • Számlázás: Ha kifizette, számlát kell adnia. Miért fáradna Ön ezzel is? Egyedi szoftvere elvégzi Ön helyett a feladatot. Fizetés után a számla automatikusan elkészül, az ügyfél letöltheti, a másodpéldány az Öné.
  • SMS értesítés: Ha megrendelése érkezett, szeretne azonnal tudomást szerezni róla? SMS szerverhez kapcsolódva a megrendelésről azonnal értesítést kap telefonjára.

Ezen kívül számtalan megoldással állunk rendelkezésére. Láthatja, hogy a lehetőségek palettája széles. Csak álmodja meg, mit szeretne, és mi elkészítjük Önnek!


webprogramozás weboldal készítés webáruház készítés egyedi szoftverfejlesztés programozás