Mobil alkalmazások fejlesztése

 

Mobil programozás, mobil alkalmazások fejlesztése

A mobiltelefonok az utóbbi években hatalmas fejlődésen estek át. Hol van már a táska méretű telefon, amelyet a nyolcvanas években cipelt magával büszke gazdája?

A telefonok egyre kissebek, tudásuk viszont egyre nő. A mai telefonoknak már saját operációs rendszere van, mely a személyi számítógépekhez hasonlóan képes más alkalmazásokat futtatni. Cégünk Android operációs rendszerre fejleszt szoftvereket.

Az Android egy töretlenül fejlődő rendszer, piactere, a Play havonta több ezer új alkalmazással bővül. Egyik legnagyobb előnye, hogy több, neves gyártó, mint pl. a Samsung, Motorola, Sony vagy a HTC készít ilyen operációs rendszerrel futó mobiltelefonokat.

Volt már olyan helyzetben, amikor valamilyen fontos adatra volt szüksége, de nem volt számítógép a közelében?

Az általunk telefonra írt egyedi szoftvere segítségével bárhonnan betekinthet rendszerébe, onnan adatokat tölthet fel, illetve le. Rendeléseit megnézheti, módosíthatja, vagy újat vihet fel. A kapcsolat lehet valós idejű, így üzeneteket küldhet munkatársainak, vagy egy központi program küldhet üzenetet, feladatokat a felhasználóknak.

A modern telefonok, tablet PC-k rendelkeznek GPS vevővel. Ennek segítségével nyomon követheti, merre járnak járművei, dolgozói. A telefonon feldolgozott adatokat egy erre felkészített szerver tárolhatja, így az események bármikor visszakereshetőek.


mobil programozás mobil alkalmazás fejlesztés egyedi szoftver android fejlesztés