Blog

Hírek, információk...

Webáruház nyitás előnyei

Webáruház nyitás előnyei

Miért érdemes webáruházat üzemeltetni, milyen előnyökkel jár? Íme, néhány érv.

A webáruház plusz profitot hoz!

A webáruház kitűnően kiegészíti, sőt helyettesítheti valamely cég, vállalkozás üzletvitelét. Minden egyes üzlet, mely megköttetik, legyen az a legkisebb tételű vásárlás, vagy igazán nagytételű tranzakció, plusz bevételt jelent az interneten kívüli üzletvitelhez képest.

Távoli érdeklődőket ér el, akiket más módszerrel nem lehet megszólítani!

A potenciális vásárlók az internet révén földrajzilag távoli városokból, helyekről szemlélhetik meg a kínálatot és bizalmukat megnyerve... Tovább...


Bankkártyás fizetés weboldalon, webáruházban

Bankkártyás fizetés weboldalon, webáruházban

Online fizetési felület megvalósítása kereskedőknek, weboldal- és webáruház tulajdonosoknak.

A bankkártyás fizetés előnyei

Az Ön bankszámlája napi 24 órában készen áll a beérkező összegek fogadására. A tranzakció után azonnal magáénak tudhatja az összeget, ellentétben az utánvétes vásárlásokkal. Nincsenek felesleges kiszállítások és ablakon kidobott szállítási díjak, ha a vásárló nem kívánja átvenni a megrendelt terméket. A vásárlás otthonról intézhető, és a bankok fizetőfelülete által teljesen biztonságos.

Az online fizetési folyamatokról általában

Az online fizetés során leggyakrabban... Tovább...


Érintőképernyős szoftverek

Érintőképernyős szoftverek

Napjainkban egyre elterjedtebb az érintőképernyős számítógépek, terminálok, kiosk-ok alkalmazása, melyek nyilvános helyen történő információátadást és szolgáltatások biztosítását teszik lehetővé.

Az érintőképernyős eszközök 

Ezek az érintőképernyővel felszerelt, modern eszközök egér, billentyűzet és más periféria közbeiktatása nélkül, a felhasználó ujjával vezérelhetőek. A felhasználási helytől függően léteznek beltéri vagy kültéri kivitelű eszközök. A forgalmazók általában Windows vagy Linux operációs rendszerrel telepítve szállítják. Az asztali számítógépeknél megszokott csatlakozási felületekkel vannak ellátva (pl. Ethernet, soros, USB), ezáltal csatlakoztathatóak az Internetre,... Tovább...